sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Rippijuhlat

Tänään oli Sennin serkkutytön, Tepon veljen tyttären, rippijuhlat. Laitoimme siis juhlavaatteet päälle ja suuntasimme juhliin.
Olikin kiva taas nähdä Tepon puolen sukua. Senni katseli aluksi ihmeissään, että ketä nämä kaikki ihmiset oikein ovat, mutta pian neiti menikin jo muiden lasten mukana, kunhan oli ensin istunut tarpeeksi kauan Anne-tädin sylissä. :D

Päivän sankarille minä askartelin kortin, Teppo ja hänen siskonsa Anne hoitivat lahjan ostamisen. Toki ostimme myös ruusun viemisiksi.
Kortin askartelussa minulla vierähti useampi tunti, mutta lopulta se miellytti silmääni. Minulla on jos jonkinlaisia askartelutarvikkeita ja tälläkään kertaa en lähtenyt ostamaan erikseen mitään korttia varten. Minulle käy vain usein niin, kun pengon askartelulaatikoitani, että löydän kaikkea kivaa enkä osaa päättää mitä käyttäisin ja mitä jätän pois. Ihan kaikkea kun ei viitsi laittaa tai tulee sillisalaatti. Pyrinkin keksimään jonkin teeman ja värin mitä seuraan. Nyt valitsin väriski raikkaan turkoosin, kesän kunniaksi ja kauniin vaaleanpunaisen/pinkin, koska ripillepääsijä on tyttö vai pitäisikö sanoa jo että nuori nainen. :) Halusin, että kortista ilmenee sen olevan rippikortti, joten päätin tehdä siihen ristin. Sitten tulikin ongelma mistä ihmeestä taion sen ristin?! Lopulta päädyin tekemään ristin sydämenmallisista hopeisista helmistä. Hopeiset kävivätkin hyvin kun reunatarratkin olivat hopeiset. En kuitenkaan halunnut tehdä kortista paatoksellisen uskonnollista, vaan hennon kesäisen. Mielestäni onnistuin tavoitteessani. :)

Perheen äiti oli leiponut juhliin jos jonkinlaista herkkua, nam nam. Sennillekin tarjottiin keksiä, mutta neiti ei suostunut edes maistamaan kun muiden lasten touhut kiinnostivat niin paljon. Saapa nähdä syökö neiti omilla synttäreilläänkään mitään. :D

Muutamat kuvatkin tuli räpsäistyä ennen kuin lähdimme juhliin:


Tällainen kortista tuli, minusta ihan kiva.

Siis mitkä vaatteet se äiti mulle puki?!

<3

Äiti ja tytär


Oli oikein ihanat juhlat joihin oli kiva päästä osallistumaan. :)

8 kommenttia:

 1. Tosi ihana kortti tuli. Ja ihana tuo kuva teistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen itsekin tyytyväinen korttiin. :-)

   Poista
 2. Oli kiva nähdä teitä molempia :) Ja toi kortti oli kyl aika ihana ♥
  T: Etpä arvaakka kuka... Tai sit saatat kumminki arvata... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaampa että Anne se siellä salaperäisesti kirjoittelee? :-D

   Poista
  2. Kyllä sä oot sit hyvä :)

   Poista
 3. Kortti on kyllä tosi onnistunut!
  Ihania kuvia, yhteiskuva on söpö ja tuo missä Senni ihmettelee vaatteitaan on hauska. :D

  VastaaPoista