sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Siivouspäivän pihakirppis!

Eilen oli siivouspäivä.
Siivouspäivä muuttaa kaupungit isoisksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi.
Siivouspäivä oli siis oiva hetki pystyttää pihakirppis! Minä, äitini sekä siskoni Nea ja Jaana kaivelimme kaapeistamme tarpeettomat vaatteet ja tavarat ja raahasimme ne vanhempieni luokse ja pystytimme pihakirppiksen. :)
Olemme pystyttäneet pihakirppiksen jo kerran aikaisemminin, joten tämä meni nyt aika rutiinilla, toki aika hommahan sen järjestämisessä on, mutta on se silti mukavaa puuhaa. Jaana teki isoimman työn kun hoiti kirppiksestä ilmoittamisen niin facebookissa kuin kauppojen ilmoitustauluillakin. Jaana oli myös äitini kanssa laittamassa kirppispöytiä valmiiksi jo ennen kukonlaulua. Toki minä ja Neakin osallistuttiin sen minkä ehdimme vauvojen hoidolta, lisäksi Nealla oli muutto joka vei aikaa. Me olimme kuitenkin lajitelleet ja hinnoitelleet tuotteitamme hyvin valmiiksi, niin ne pystyi vain nostamaan esille. Vaatteiden ja tavaroiden lisäksi meillä oli kahvi/mehu-myynti kera herkullisten leivoinnaisten.

Kävijöitä oli ihan mukavasti, tosin edellisellä kerralla kauppa kävi hiukan vilkkaammin kun nyt. Tuttujakin tuli jonkin verran paikalle ja oli kiva rupatella ja vaihtaa kuulumisia heidän kanssaan. Paikalle tulivat myös vanhempieni uudet naapurit muutaman viikon ikäisen tyttövauvansa kanssa, voi että hän oli pieni ja suloinen, tui tui.
Minulla ja Nealla oli tietenkin vauvatkin mukana kirppistelemässä ja he olivat oikein hienosti koko päivän, vaikka olikin todella kuuma. Anton täytti samana päivänä 9kk, niin räpsimme vauvoista yhteiskuvia kun oli niin kauniin kesäistäkin. :)

Kun kirppispäivä oli ohi, pakattiin jäljelle jääneet vaatteet ja tavarat pois. Minä laitoin suurimman osan jäljelle jääneistä vaatteita kierrätykseen, en jaksa enää hillota niitä kaapeissa ja varastossa. Jospa ne nyt menisivät sitten jollekin , joka niitä tarvii. :)

Kaiken kaikkiaan oli kiva päivä ja uni maistui seuraavana yönä varmasti kaikille, sen verran touhukas päivä oli. :D Voi olla, että laitemme pihakirppiksen pystyyn taas syksyllä.


Pöytiä laitettiin kolme, lisäksi oli pari pitkää penkkiä täynnä tavaroita ja vaaterekit.

Vauvatavaraa. Frisbeegolf-telineestä teimme rekin vauvanvaatteille. :D

Vaaterekkimme, jonka kyhäsimme painonnostotelineestä. :D

Itämaista, mm. verhoja ja tuikkukuppeja.

Retropiste. :)


Kuppikakkuja.
Lisäksi oli kahta erilaista marjapiiraakkaa.

Senni ja Anton ihmettelemässä nurmea ja voikukkia.

Suloiset serkukset, ilahtuvat aina kun näkevät toisensa <3

"Ai tämä on voikukka."


Miten te vietitte siivouspäivää? Kiertelittekö kirppiksiä vai pystytittekö kenties oman kirppiksen? :)

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä mukava päivä, vaikka onkin aika kova homma järjestää pihakirppistä. Elokuun vika viikonloppu sit taas uudestaan. :)
    Nuo kuvat taaperoista on kyllä niin suloisia!

    VastaaPoista