tiistai 1. huhtikuuta 2014

Shoppailu- & ravintolareissu

Tänään oli tarkoitus mennä aamusta uimaan. Innoissaan pakattiin uimakamppeet kasaan ja riennettiin aamupalan jälkeen uimalalle. Ihmeteltiin kun oli kovin rauhallista. Noh syy rauhallisuuteen oli siinä, että uimala aukeaa aina tiistaisin vasta iltapäivällä ja me puupäät oltiin se unohdettu.
Ei haluttu kuitenkaan mennä vielä kotiin kun oltiin kerran lähdettykin liikenteeseen. Ensin ajateltiin, että mennä johonkin puistoon keinumaan. Jonkin aikaa ajeltiin ympäriinsä, mutta missään puistossa ei VIELÄKÄÄN ollut keinuja, höh! Päätettiin, että mennään ostamaan oma vauvakeinu minkä voisi virittää omalle pihalle (meiän pihassa on vain lautakeinuja). Käytiin kahdessa eri kaupassa ja molemmissa myytiin vain lautakeinuja. Luulin, että ne tavalliset muoviset vauvakeinut olisi ihan perus kamaa näin keväisin, eipä näytä olevan.
Löydettiin kuitenkin kivoja hiekkaleluja ja ihana muumi-pallo, sekä muutama vaate Sennille. Minä sain ruukkunarsissin. :) Käytiin myös eläinkaupassa ihastelemassa kaloja ja pupuja. Voi sitä riemua mikä pienestä tytöstä näkyi kun huomasi puput! Nauroi ääneen ja koko tyttö oli yhtä aurinkoa. ♡
Sitten olikin jo aika mennä syömään. Teppo sai idean, että mennään meidän lemppari kiinalaiseen ja sinne sitten mentiin. Sennillä oli omat eväät mukana niin sekään ei tuottanut päänvaivaa. Hienosti neiti istui syöttötuolissa ja söi reippaasti. Välillä neidillä pääsi riemunkiljahduksia ja kun käskimme olla hiljempaa niin naapuripöydässä vain naureskeltiin. :) Senni ilahtui kun sai maistaa ravintolassa tarjolla ollutta porkkaraastetta ja mutusteli sitä innoissaan ja hoki "nam nam". Ihanaa kun tuon meidän mussukan kanssa voi mennä ihmistenkin ilmoille. Päätettiinkin jo ennen kuin olin edes raskaana, että jos lapsia tulee niin heidän on opittava käyttäytymään myös ravintoloissa yms. Vilmankin kanssa ollaan käyty ravintoloissa ja aina on osannut käyttäytyä varsin mallikkaasti. Ensimmäistä kertaa käytiin nelistään ravintolassa kun Senni oli juuri täyttänyt 1kk.

Käyttekö te lapsosten kanssa ravintoloissa yms.?Nam nam

Sennin ensimmäiset hiekkalelut ja pallo.

Toinen on niin iloinen ♡

Pitihän niitä uusia leluja testatakin. :D
Seuraavalla ulkoilukerralla otetaankin hiekkalelut mukaan. :)

Joko teillä on kaiveltu hiekkalelut esille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti