tiistai 15. huhtikuuta 2014

Reseptikirjojen uusi hylly :)

Kaikenlaisia reseptikirjoja on kertynyt jo ihan kivasti, on mm. ruuanlaitto, leivonta ja suklaakirjoja. Sen lisäksi, että kirjoista löytyy mitä ihanampia reseptejä, ovat ne myös hyvin kauniita. Ei niitä raaski kätkeä mihinkään kaappiin ja kaapista niitä ei ehkä tulisi käytettyä niin paljoa, kun eivät olisi näkyvillä. Kirjahyllystä kirjat on niin helppo ottaa käyttöön.
Ennen kirjani olivat keittiössä yhdellä avohyllyllä. Avohylly vaan alkoi pelottavasti näyttää siltä, että se romahtaa kirjojen painosta alas! Kirjoille oli siis löydettävä uusi paikka, ennen kuin avohylly romahtaa jonkun niskaan.

Eilen Teppo oli Vilman kanssa kiertelemässä kauppoja ja he löysivät aivan ihanan tikashyllyn. Teppo laittoi minulle kuvan hyllystä ja kysyi tykkäänkö ja tykkäsinhän minä. :)
Halusin kuitenkin nähdä hyllyn ihan livenäkin ja lähdettiin sitten koko porukka (minä, Teppo, Vilma ja Senni) hyllyostoksille ennen ruokakauppa reissua. Hiukan oli hankaluuksia saada hylly mahtumaan autoon kun matkustajiakin oli niin paljon, mutta sopu sijaa antaa. :D
Teppo kasasi hyllyn heti ja minä pääsin järjestelemään kirjani siihen. :)


Tällä hyllyllä kirjat olivat ennen, nyt se on purnukoiden ja kannujen paikka. :)

Uusi ihana tikashyllyni.
Mielestäni se sopii hyvin tuon valkoisen vitriinin kaveriksi.

Ei ihan heti tila lopu kesken.
Nyt on uusillekin kirjoille tilaa. :)

Tässä muutama lempikirjani. <3
Etenkin noita kuppikakkukirjoja on tullut käytettyä paljon.

Näitä kirjoja tulen käyttämään tässä lähiaikoina.
Hellapoliisin ruokavuosi kirjasta voisi katsoa taas jonkin kivan ruokareseptin.
Karkintekijän käsikirjasta ja kakkutikkarikirjasta aion ottaa ohjeita Vilman ja Sennin synttäriherkkuihin.


Hiljaa hyvä tulee, niin myös sisustuksessa. Onneksi en rynnännyt heti kauppaan ostamaan uutta hyllyä, vaan maltoin odottaa että se oikea tulee eteen. Alunperin olin ajatellut ihan toisenlaista hyllyä ja ihan toiseen paikkaan. Tuo tikashylly on kuitenkin loistava löytö, siihen mahtuu paaaaljon kirjoja ja sitä ei tarvitse ruuvailla kiinni seinään. :)

Saa nähdä koska Senni tajuaa uuden hyllyn ja yrittää kiivetä siihen. :D

3 kommenttia:

  1. Tosi ihana tuo uusi hylly!
    Meille ei vois vielä tuollaista tuoda, koska todennäköisesti sielä kiipeilisi neljä kipaletta joitakin tyyppejä, jotka pahasti muistuttavat meidän lapsia. :D

    VastaaPoista