tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kirppislöytöjä!

Silloin tällöin on kiva käydä kiertelemässä kirppareita ja vielä mukavampaa on jos sieltä oikeasti löytääkin jotain. Tulee niin hyvälle mielelle jos on löytänyt jotain hyvälaatuista edullisesti. Moni myy kirppareilla kamalan huonoa tavaraa tai ylihinnoittelee tuotteensa, onneksi on kuitenkin myös niitä jotka osaavat hinnoitella järkevästi ja myyvät hyväkuntoista tavaraa. :)
Päätin tänään lähteä käväisemään yhdellä kirpputorilla, jossa en ole känyt aikoihin (en yleensä löydä sieltä mitään). Eräs toinen kirpputori on ns. vakkarikirppikseni ja sieltä löytyy usein vaatteita Sennille.
Olin melko varma etten nyt löytäisi mitää, olin kuitenkin väärässä! Sennille ei löytynyt mitään, mutta itselleni löysin paidan ja ihanat farkut/haaremihousut kesäksi. :)
Housuja kävin sovittamassa ja ne tuntuivat niin hyviltä ja kevyilä jalassa, että ne oli pakko ostaa. Ne ovat varmasti hyvät kesähelteilläkin kun ovat niin keveät.
Paitaa en kokeillut ja otinkin riskin kun ostin sen. En ollut varma mahtuisiko se, mutta se lähti niin halvalla ettei haittaisi vaikkei mahtuisikaan.

Kirppiskierroksen jälkeen suuntasin Sennin kanssa läheiseen leikkipuistoon. Puistossa Teppo odottelikin jo meitä, hän oli tullut sinne suoraan töistä.
Senni tykkäsi kovasti keinumisesta, VIHDOINKIN puistoihin on tuotu keinut! Myös liukumäestä laskeminen sai tytön nauramaan. ♡

Puistoilun jälkeen sovitin ostamaani paitaa. Olisi se ehkä hiukan väljempi saanut olla, etenkin rinnanympäryksestä, mutta kyllä sitä voi ainakin kotipaitana käyttää kun kangas on venyvää.


Paita/tunika jonka löysin :)

Pöksyt.
Luulin näitä ensin äitiyshousuiksi, onneksi katsoin sitten hiukan tarkemmin.


Kiik kaa!


Kiertelettekö te muut kirpputoreja? Millaisia löytöjä yleensä teette?

2 kommenttia:

  1. Ihana tunika ja nuo housut on tosi kivan malliset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulisipa jo sen verran lämmin, että pääsisin käyttämään noita housuja. :)

      Poista