perjantai 11. huhtikuuta 2014

Hoitolaukun tuunausta

Etsiskelin pitkään uutta hoitolaukkua, koska vanha oli epäkäytännöllinen. Vanhan hoitolaukun saa levitettyä hoitoalustaksi, mikä on näppärää jos reissaa jossain missä ei ole hoitotasoa yms.
Iso miinus hoitolaukussa oli kuitenkin se, ettei sinne mahtunut juuri mitään ja aina kun laukun avasi niin koko sisältö levähti pitkin ja poikin.
Lastentarvikeliikkeissä myytävät hoitolaukut ovat mielestäni ihan älyttömän kalliita, enkä halunnut laittaa yhteen laukkuun kamalia summia rahaa. Päätinkin siis etsiä käsiini jonkin olkalaukun, jonka voisin tuunata mieleisekseni. Olkalaukku olisi näppärä, sitä ei tarvitse kannatella käsivarrella ja kädet jäävät vapaaksi lapsen kantamista varten.
Monta kuukautta ehti vierähtää, kunnes löysin facebookin kirpputorilta harmaan olkalaukun. Jos en nyt ihan väärin muista niin maksoin laukusta 1€, ei siis paha hinta lainkaan.

Tavallinen harmaa olkalaukku oli kuitenkin minusta liian tylsä hoitolaukuksi ja se kaipasi piristystä. Päätin tehdä siihen jotain kuviota kangasväreillä, pinkki sopisi hyvin harmaan kanssa ja se olisi ihanan tyttömäinen. Mietin että teenkö palloja, tähtiä vai sydämiä, lopulta päädyin palloihin. Kangasvärit minulta löytyi jo entuudestaan eli niitäkään ei tarvinut lähteä ostamaan. Itse olen tyytyväinen lopputulokseen, eikä laukulle tullut hintaakaan paljoa. Nyt tunnistaa ainakin omansa, en usko että samanlaista tulee ihan heti vastaan. :)


Laukku ennen tuunausta.

Laukku tuunauksen jälkeen :)

Huomenna päästäänkin testaamaan uutta hoitolaukkua kun suuntaamme lapsimessuille. Toivon löytäväni sieltä ainakin vaatteita Sennille, tulen esittelemään ostokseni sitten tänne. :)

Mitäs pidätte "uudesta" hoitolaukusta? Onko se nyt tuunauksen jälkeen kiva vai miellyttikö se alkuperäinen enemmän silmää?

6 kommenttia:

  1. Vau! Tuli paljon pirteemmäks! Hieno :) ja niistä hoitolaukuist pyydetään ihan tajuttomii hintoi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuli, pirteälle tytölle pirteä hoitolaukku. :-D

      Poista