keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Serkusten leikkejä ja unohtuneet avaimet!

Tänään piti olla ihan tavallisen leppoisa kotipäivä, jolloin kaksi siskoistani tulevat kyläilemään.
Aamu alkoikin leppoisasti ja aamuaskareiden jälkeen hiukan siivoilin ja laitoin ruokaa. Puolenpäivän aikaan Nea ja Anton tulivat kylään, Senni söi juuri päiväruokaa. Hetken serkukset ehtivät leikkiä yhdessä, ennen kuin Sennin oli aika mennä päikkäreille. Senni ilahtui kovasti nähdessään Antonin, nauroi, pomppi ja kiljui syöttötuolissaan. :D
Ihan pieninä palleroisina lapset eivät juuri toisistaan välittäneet, mutta nyt tutkivat toisiaan innoissaa, joskin hieman kovakouraisesti. ;) Hienosti leikkivät yhdessä Sennin leluilla. Kun vauvoille annettiin maissinaksut, tuli Sennille pakottava terve hinkata naksua Antonin päähän. :D


Kiltisti mussukat tutkivat yhdessä lelukorin sisältöä. <3

:)


Sitten Sennin olikin aika lähteä päikkäreille ja Antonin oli aika syödä. Antoi saikin maistella uusia asioita ja keitetty makaroni ällötti hieman, mutta meni kuitenkin suuhun. :) Hetken Anton sai vielä leikkiä, mutta sitten oli aika lähteä kotiin ja nukkumaan. Minä lähdin saattamaan Neaa ja Antonia ulos ja vien samalla roskat, Senni jäi parvekkeelle nukkumaan. Juuri kun olin laittanut oven kiinni tajusin että avaimet ovat toisen takin taskussa!!! Puhelin oli tietenkin sisällä eikä Neallakaan ollut puhelinta mukana, aaapua! Hetki panikoitiin, että mitä tehdään. Päätin sitten soittaa naapurintädin ovikelloa ja onneksi hän avasi oven ja antoi lainata puhelinta. Soitin huoltomiehelle ja kerroin, että avaimet jäi sisälle ja vauva on yksin kotona. Luojalle kiitos huoltomies oli juuri lähistöllä ja tuli tosi nopeasti paikalle. Huh, pääsin sisälle eikä mitään kamalaa ehtinyt tapahtua. Onneksi Senni nukkui koko ajan, olisi ollut kamalaa jos pikkuinen olisi herännyt enkä olisi voinut mennä hakemaan. :/ Minulla oli kuitenkin kokoajan itkuhälytin mukana niin tiesin, että neiti nukkui eikä tarvinnut pahemmin panikoida. Mutta kyllä sitä ehti jo pelästyä!

Illemmalla siskoni Jaana tuli käymään pikaisesti, silloin ei tapahtunut mitään avainten unohduksia tai muuta yhtä pelottavaa. ;)
Olin tehnyt edellisenä iltana ystävältäni saamalla reseptillä Rocky road-herkkua ja tarjosin sitä siskoilleni. Ennen Jaanan tuloa tein Sennille monessa blogissa mainittuja apinaeväitä eli banaani-kaurahiutale-pötköjä ja neiti sai herkutella niillä.
Huomanna ajattelin leipoa suklaahippukakun ja viedä sen naapurin tädille kiitokseksi. :)


Rocky road, nam nam!

Iloinen pieni herkuttelija :)

Apinaeväitä :DIhan mukava päivä siis, tosin ne avaimet olisin voinut muistaa napata mukaan. :D

Onko teille sattunut mitään vastaavaa?

2 kommenttia:

  1. Sennin kanssa leikkiminen oli varmaan Antonista päivän paras juttu :)
    Toi kuva, jossa Senni tutkii Antonia maissinaksullaan on ihana!

    Oli juu pieni paniikki kun huomattiin ettei avaimia ollukkaa mukana! Onneks Senni nukku sen ajan :)

    VastaaPoista
  2. Rocky roadit oli kyllä törkeen hyviä!

    VastaaPoista