lauantai 1. maaliskuuta 2014

Mekkohaaste

Mekkohaasteen löysin blogista äiti ja melukylän lapset ja päätin itsekin tarttua siihen. Tässä haasteessa tulee esitellä vaatekaapista löytyvät mekot. Esittelen Sennin tämänhetkiset mekot. Sennille menee nyt 74cm vaatteet, mutta kevään aikana varmaan 80cm alkaa olla jo sopiva vaatekoko. Mekot ovat vauvoilla siitä kivoja, että niissä ei haittaa vaikka olisivatkin hieman reiluakokoa tai hitusen liian lyhyitä.


Tämän kauniin mekon Sennin sai joululahjaksi tädiltään Sannalta.  Yksissä juhlissa mekkoa ollaankin jo ehditty käyttämään.

Tämän mekon oli Mummi (Tepon äiti) laittanut pukinkonttiin.

Myös tämä mekko on Mummilta jouluhjaksi saatu. Tästä olen tykännyt paljon.

Vilma toi tämän mekon kun olimme vielä synnärillä. Mekko on kokoa 68cm eli ei kauaa enää mene. Muutamissa juhlissa ollaan onneksi ehditty pitämään.

Tämä on ihan itse ostettu. Hankittiin tämä jouluksi ja nyt sitä on pidetty jo sen verran, että sydänten väri on hiukan haalistunut.

Tästä mekosta olen laittanut aikaisemminkin kuvan blogiini. Tämä ihanuus on äitini tekemä.


Muutama mekko löytyy myös koossa 80cm. Niitä en ole raaskinut vielä ottaa käyttöön, odotan että neiti hiukan kasvaa ensin. :)


Tämäkin mekko on vilahtanut täällä aiemmin. Tämäkin sieni-söpöys on äitini eli Mummun tekemä.

Oli niin ihana että pakkohan tämä oli ostaa. Tämä on jotenkin peppi pitkätossumainen minusta, etenki  kun tämän mukana tuli myös samanlaista raitakangasta olevat legginsit kuin nuo pienet taskut ovat. Itseasiassa katseltiin tätä mekkoa jo jouluostoksia tehdessä, mutta silloin ei ollut kokoja. Pari viikkoa sitten huomasin ihan sattumalta taas tämän mekon ja kun kokoja oli niin nappasin tämän oitis mukaani!

Tällaisia mekko siis meidän pikkuneidin kaapista löytyy tällähetkellä. :)

Mietin että olisi kiva keksiä poikavauvojen äideillekin jokin tämäntapainen haaste. Mitäs mieltä olisitte, jos esittelisitte kaapistanne löytyvät ihanimmat bodyt?Tämän voivat toki myös tyttövauvojen äidit tehdä. Voi olla että minäkin innostun esittelemään meidän kivoimmat bodyt. En nyt siis nimeä ketään haastettavaksi, vaan jokainen joka tahtoo voi poimia itsellee  joko mekko- tai bodyhaasteen. :)

7 kommenttia:

 1. Saanko mäkin esitellä mun mekot?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just mietin et voithan säkin ottaa tän haasteen ja esitellä omat mekkos. Ei tää musta ollu pelkästään vauvoille tarkoitettu. Eli esittele vaan! :D

   Poista
 2. Mäpä taidan ottaa ton bodyhaasteen :)

  VastaaPoista
 3. Kivan värikkäitä mekkoja teillä:) Itsekin tein tämän haasteen juuri! Meidän neidit on kovin saman ikäisiä, joten liityin lukijaksi:)

  http://liliesandginger.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä tykkään väreistä. Täytyykin tulla vastavierailulle sun blogiin. :-)

   Poista