tiistai 11. maaliskuuta 2014

Äidin päivä kampaajalla!

Viime kampaajakäynnistä oli ehtinyt kulua jo noin 3kk ja hiukset huusivat apua! En viitsinyt mennä aiemmin, säästelin rahoja jotta pääsin nyt käymään koska loppukuussa on ystäväni häät. Halusin, että tukka on kuosissa vielä häissäkin.
Ennen minulla oli kauniin vehnänvaalea hius, mutta raskausaikana hiukset tummuivat todella paljon. Ei siis auta muu kuin käydä välillä pikavaalentamassa niitä, värjätä en tahdo. Toistaiseksi pelkkä pikavaalennus on riittänyt oikein hyvin tuomaan vaalean värin takaisin.
Tänäänkin hiuksiin tehtiin pikavaalennus ja leikkuu. Ekstrana kokeilin ensimmäistä kertaa suoristus/"teflon"hoitoa. Se ei ole niin raju kuin esim. suoristuspermis ja tämä kestää hiuksissa noin kuukauden ajan. Tämä on kuulemma aika uusi juttu. Hiukan kyllä hirvitti, että tulenko kaljuna kotiin, sillä tämän uuden käsittelyn lisäksi minulla oli uusi kampaaja eikä kukaan muu kuin vakkarikampaajani ole osannut tehdä pikavaalennusta. Mutta turhaa jännitin, hiuksista tuli ihanat!!! Oloani kampaajalla helpotti myös se, että vakkarikampaajani oli koko ajan vierässä ja seurasi tilannetta ja antoi uudelle kampaajalle ohjeita.
Reilut kolme ja puoli tuntia istuin kampaajalla kunnes kutrit oli saatu vaaleiksi, suoriksi ja leikattua. Ihan tikkusuoria näistä minun karheista luonnonkiharista hiuksista ei saa, mutta kyllä niitä nyt voi suoriksi sanoa ja nyt ne ovat niiiin pehmeät. Ja nyt se kamala tumma juurikasvukin on poissa. Kummasti sitä saa energiaa kun välillä satsaa itseensäkin eikä aina vain vauvaan. Kehtaa kulkea tuolla ihmisten ilmoillakin. :D Toivotaan että hiukset pysyvät edes häihin asti tällaisina. :)

Tajusin juuri ennen lähtöä etten ollut ottanut hiuksista kuvia ennen kampaajalla käyntiä. Olin jo laittanut ulkovaatteet päälle kun lykkäsin kameran Tepon käteen ja pyysin nappaamaan muutaman kuvan. Kuvissa näkyy kauhea juurikasvu, mutta hiusten luonnonkiharaa ei nää kun hiukset ovat letillä. Mutta tässä nyt kiireessä otetut ennen ja jälkeen kuvat;


Ennen

Ja jälkeen. Hih, uskalsin laittaa myös tollasen meikittömän kasvokuvankin. :D

Kun tulin kotiin niin yllätyin iloisesti, Teppo oli käynyt vaunuilemassa Sennin kanssa! Ja kaikenkukkuraksi minua odotti lämmin, herkullinen ruoka ♡♡♡
Nyt on äitiä hemmoteltu :)

2 kommenttia:

  1. Hiukset näyttää tosi hyvältä! Ihanan vaaleat!

    VastaaPoista
  2. Wau! Vähänkö niistä tuli hienot!!!
    Mäki haluun pitkät hiusket! :DDD Toivotaa et se suoristus pysyy häihi asti :)
    Mullaki muute on tummunu hiusket hirveesti viime aikoina.

    VastaaPoista